Op zaterdag 19 november 2011 organiseren wij samen met de duikschool een introductieduik voor de kinderen en jong volwassenen die ernstig en/of chronisch ziek zijn.

Wat is Sailing Kids:
De Stichting Sailing Kids biedt ernstig en/of chronisch zieke kinderen en jong volwassenen samen met hun familieleden of vrienden de mogelijkheid een gratis geheel verzorgde vakantie te vieren aan boord van een heuse zeilklipper. Er gaat altijd deskundige hulp mee met elke Sailing Kids tocht, zoals een verpleegkundige (of arts), een activiteitenbegeleider en een kok. Door de geheel eigen sfeer aan boord van het schip, kan iedereen volop genieten van een welverdiende week van rust en ontspanning. De ontmoeting met anderen, om lief en leed mee te delen, blijkt voor zowel de deelnemers als voor de vrijwilligers en de bemanning van grote waarde te zijn.

Klik op de onderstaande link voor de uitnodiging die Sailing Kids heeft verstuurd.
Uitnodiging